wegbeschrijving Lilly

Adres:

Garestalaan 20

3010 Kessel-Lo


Bij aankomst:

  • Gewoon aanbellen en ik kom de deur open doen !
  • Je auto mag op onze oprit staan (en als daar al iemand staat gewoon op straat).
  • Je fiets mag in de fietsenberging (tegenover de voordeur).
  • Ben je meer dan 10 minuten voor het afgesproken uur, wacht dan nog even voor je aanbelt. Ik heb geen wachtkamer, maar laat wel minstens 15’ tussen elke afspraak.

Wegbeschrijving met de fiets :

Heel veel wegen naar bij mij, maar de twee simpelste:

Als je van de Diestsesteenweg (Leuven-Diest) komt, rij je aan de Delhaize links de Meikeverstraat in. Dan de tweede straat rechts = de Garestalaan. Mijn huis is nummer 20, op je rechterkant net voor het grasveld.

Als je van de Kortrijksestraat komt (Leuven-Linden), zie je iets voorbij de abdij, rechts een fietspad met hekjes voor (iets verderop links zie je het Negenbunderspad). Je volgt het fietspad naar rechts, steekt één straat over en volgt verder het fietspad. Dan kom je pal op mijn huis uit. Garestalaan nummer 20.

Wegbeschrijving met het openbaar vervoer :

Trein naar Leuven station.

Met de bus van Leuven station :

Van aan het station van Leuven neem je best bus 370, 371 (allebei richting Linden) of 373 (richting Assent).

Bus 371 stopt hier ’t dichtste bij (halte Raadhuislaan), bus 370 en 373 iets verderop (halte Heidebergstraat, is aan de Delhaize).

Bus 2 kan ook, maar is iets verder stappen.

Te voet of met de fiets van Leuven station:

Het is een half uur (of iets meer) stappen.

Voetgangerstunnel onder ’t station, kant Kessel-Lo. Als je daaruit komt, gewoon rechtdoor blijven gaan. Straat oversteken en verder rechtdoor op ’t fiets-wandelpad. Je passeert links Hal 5. Straat oversteken en verder rechtdoor, stukje straat en dan fiets-wandelpad. Je passeert rechts de atletiekpiste.

Je komt aan straat waar je niet meer rechtdoor kan. Daar naar links. Aan de lichten de Diestsesteenweg oversteken en rechtdoor.

Eerste straat rechts. Straat oversteken en rechtdoor, onze wijk in. Eerste links en eerste rechts en je zit in mijn straat. Nr 20 vlak voor het grasveld.

Wegbeschrijving met de auto :

De Garestalaan bevindt zich in de wijk tussen de abdij van Vlierbeek (Kortrijksestraat) en de Delhaize van Kessel-Lo (Diestsesteenweg).

De situatie in Kessel-Lo wijzigt geregeld, dus ik durf geen exacte aanwijzingen meer geven. Volg je gps als je van de autostrade komt.

Opgepast, als je van de Diestsesteenweg komt : de gps zegt dat je de Meikeverstraaat (aan de Delhaize) helemaal door mag, maar in werkelijkheid is dat een stukje eenrichtingsverkeer voor auto’s. Je dient een straat dichter bij Leuven in te slaan en dan naar rechts te gaan richting onze wijk.

In de buurt maar je vindt het niet ?

Bel me even op 0496 76 17 65

Schuiven naar boven