Contact

Info over aanmeldingen:

Momenteel kan iedereen zich aanmelden.
Dit zal zo blijven tot de wachtlijst (en dus ook de wachttijd eer de begeleiding kan opstarten) te lang wordt.
Na de aanmelding ontvangt u een automatische bevestigingsmail, binnen de twee weken versturen we een tweede mail om de aanmelding te bevestigen. Opgepast, bij sommige mensen belandt deze mail in de spam-folder, controleer deze dus ook als de bevestigingsmail uitblijft!

Voor volwassenen en jongvolwassenen zal aanmelden van 14 tot en met 20 september sowieso kunnen, op 21 september laten we de aanmeldingen willekeurig rangschikken. Hoe snel u aanmeldt die week is dus van geen belang.

Na deze eerste week zullen we beslissen aan de hand van het aantal aanmeldingen of de aanmeldformulieren kunnen open blijven.

Voor kinderen en jongeren blijven aanmeldingen de komende weken mogelijk.

VOLWASSENEN
JONGVOLWASSENEN
KINDEREN EN JONGEREN

Interesse aangeven voor het groepsaanbod blijft doorlopend mogelijk via dit formulier.
U wordt dan vrijblijvend op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe groep gepland wordt. Hou er rekening mee dat er momenteel geen nieuwe groepen gepland worden omwille van de maatregelen om de verdere verspreiding van corona tegen te gaan.

Indien je reeds bij ons in begeleiding bent (geweest), kan je best contact opnemen met je eigen begeleider. De gegevens daarvoor vind je terug onderaan bij contact.

Wenst u één van ons persoonlijk te bereiken?

Schuiven naar boven