Contact

Momenteel is er een wachtlijst voor kinderen/jongeren

AANMELDEN OP DE WACHTLIJST KAN VIA DIT AANMELDFORMULIER 
  • Aanmelden kan enkel voor kinderen/jongeren en hun omgeving.
  • Bij aanmelding kan je aangeven of je een inschattingsgesprek wenst (zie hieronder). Voor een inschattingsgesprek hoef je niet te wachten tot er tijd is om je begeleiding volledig op te starten. We spreken elkaar een uurtje en schatten samen in of we je bij Amoz verder kunnen ondersteunen gezien jouw hulpvraag.
  • We nemen contact met je op zodra er een plaats is om een nieuwe begeleiding op te starten.
De kans is groot dat aanmelden binnenkort een tijdje niet mogelijk zal zijn. We lassen bij veel aanmeldingen immers liever een tijdje een aanmeldstop in tot alle mensen op de wachtlijst een plaatsje gekregen hebben.
Aanmelden betekent helaas niet voor iedereen dat de begeleiding meteen zal kunnen opstarten; Dat zal afhangen van de plaats op de wachtlijst. De eerste 10 -12 mensen op de wachtlijst zullen snel opgestart worden.
Bij aanmelding kan je ook aangeven of je een inschattingsgesprek wenst.
  • Voor een inschattingsgesprek hoef je niet te wachten tot er tijd is om je begeleiding volledig op te starten. We spreken elkaar een uurtje en schatten samen in of we je bij Amoz verder kunnen ondersteunen gezien jouw hulpvraag.
  • Tevens kunnen we dan inschatten of er bijkomende hulpverlening nodig zou zijn en kunnen we jou indien nodig correct verwijzen. Op deze manier willen we jou tijdens het wachten reeds op weg helpen.
  • Een inschattingsgesprek is bij Amoz een aanbod, geen verplichting. Je betaalt dezelfde prijs als voor een gewone consultatie. Je wachttijd voor verdere begeleiding wordt hiermee niet verkort of verlengd.

 

VOLWASSENEN

Wens je op de hoogte gehouden te worden over een nieuw aanmeldmoment voor volwassenen?

Wanneer de wachtlijst voor volwassenen en jongvolwassenen (grotendeels) weggewerkt is, zullen aanmeldingen hiervoor opnieuw opengesteld worden. Dit zullen we minstens twee weken op voorhand melden via de website. In de tussentijd kan u ook uw email opgeven via de link hieronder, dan ontvangt u ook minstens twee weken voor openstellen van aanmeldingen een bericht via email van ons.

Vermoedelijk zal dit in de loop van september of oktober weer kunnen voor begeleiding in Bertem - voor begeleiding in Kessel-Lo is de wachttijd nog te lang om reeds te denken aan nieuwe aanmeldingen.

Geef hier je mailadres door voor aanmeldingen van jongvolwassenen en volwassenen en hun ouders of partners :

Maillijst volwassenen

Je ontvangt op het mailadres dat je doorgeeft een mail van ons minstens twee weken voor een nieuw aanmeldmoment.

Je mailadres wordt verder nergens voor gebruikt.

 

Schuiven naar boven