Contact

Info over aanmeldingen:

Momenteel kunnen jongvolwassenen zich aanmelden.
Dit zal zo blijven tot de wachtlijst (en dus ook de wachttijd eer de begeleiding kan opstarten) te lang wordt.
Na de aanmelding ontvangt u een automatische bevestigingsmail, binnen de twee weken versturen we een tweede mail om de aanmelding te bevestigen. Opgepast, bij sommige mensen belandt deze mail in de spam-folder, controleer deze dus ook als de bevestigingsmail uitblijft!

Wanneer de wachtlijst voor volwassenen, kinderen en jongeren (grotendeels) weggewerkt is, zullen aanmeldingen hiervoor opnieuw opengesteld worden. Dit zullen we minstens twee weken op voorhand melden via de website. In de tussentijd kan u ook uw email opgeven via de link hieronder, dan ontvangt u ook minstens twee weken voor openstellen van aanmeldingen een bericht via email van ons. Momenteel kunnen we niet inschatten op welke termijn aanmelden terug zal kunnen.

Het eerste aanspreekpunt voor kinderen en  jongeren is Katrien Sniekers (0478/16.35.48 of ), voor volwassenen is die Daan Sneyers (0477/339732 of ) en voor jongvolwassenen is dit Ingele Daem (0479/45.58.20 of ).

VOLWASSENEN
JONGVOLWASSENEN
KINDEREN EN JONGEREN

Interesse aangeven voor het groepsaanbod blijft doorlopend mogelijk via dit formulier.
U wordt dan vrijblijvend op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe groep gepland wordt. Hou er rekening mee dat er momenteel geen nieuwe groepen gepland worden omwille van de maatregelen om de verdere verspreiding van corona tegen te gaan.

Indien je reeds bij ons in begeleiding bent (geweest), kan je best contact opnemen met je eigen begeleider. De gegevens daarvoor vind je terug onderaan bij contact.

Wenst u één van ons persoonlijk te bereiken?

Schuiven naar boven