Bureauruimte te huur

MOOIE GESPREKSRUIMTE TE HUUR IN GROEPSPRAKTIJK TE LEUVEN

Ben je op zoek naar een mooie, professionele en makkelijk bereikbare gespreksruimte/bureauruimte in het centrum van Leuven, vlakbij de Vismarkt?

De ruimte bevindt zich in een groepspraktijk van psychologen en orthopedagogen. De zithoek en het bureau creëren de perfecte setting voor een psycholoog, therapeut, coach, diëtist, logopedist, ... Ook een tweede groepspraktijk is van harte welkom!

Verrassend stille ruimtes, gelegen rond een binnentuin, met veel lichtinval dankzij de grote ramen. Vrij gebruik van gemeenschappelijke onthaalruimte, wachtkamer, refter, toilet en archiefruimte.

Meteen beschikbaar op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, zowel overdag als ’s avonds (maandag overdag bespreekbaar). Vanaf juli komen ook maandagen en donderdagen vrij. Op sommige dagen zijn twee ruimtes tegelijk beschikbaar.

Huurprijs per maand voor één bureauruimte (12 m²):
Voltijds 440 euro, 4 dagen 375 euro, 3 dagen 305 euro, 2 dagen 230 euro, 1 dag 150 euro. Dit is exclusief de kosten voor verwarming, elektriciteit e.d.

Het huren van (vaste) dagdelen is bespreekbaar – prijzen op afspraak. Interesse? Contacteer Lilly op lilly@autisme-adhd.be of 0496 76 17 65.