Praktische info

Adres

VANAF 2023 :

Lilly : Garestalaan 20, 3010 Kessel-Lo (omgeving abdij van Vlierbeek)

Karen: Leefdaal, Bertem

Ellen: Bruineveld 132A, 3010 Kessel-Lo

Na contactname ontvang u via mail een uitgebreidere wegbeschrijving.

Opgepast : Daan, Katrien, Ingele en Sybille werken NIET meer bij Amoz. Contacteer hen persoonlijk om hun locatie te weten.


Tarieven?

Sinds november 2022 bedraagt de prijs bij Lilly en Ellen 70 euro voor een sessie van een uur.
Avondafspraken worden aan hetzelfde tarief van 70 euro verrekend, dus zonder extra avondbijdrage.

Bij Lilly en Ellen geldt als klinisch orthopedagogen bij bijna alle mutualiteiten een gedeeltelijke terugbetaling (voor volwassenen: meestal 10 of 15 euro per sessie, gelimiteerd in aantal sessies; voor kinderen: 30 euro per sessie).

Karen werkt aan het tarief van 60 euro per uur.

Bij zowel Lilly als Karen is betaling met PVB (PersoonsVolgendBudget) mogelijk. We stellen dan een overeenkomst met u op voor auti-coaching.

De kostprijs voor vorming bedraagt per thema (autismespectrum/adhd) 120 euro voor een uur, plus 40 euro per half uur. Dus 160 euro voor anderhalf uur, 200 euro voor twee uur, enzovoort. Plus vervoersonkosten aan 0,35 euro per km.

Bij eventuele wijzigingen van onze tarief, baseren we ons op de gezondheidsindex.

Opmerkingen

Amoz is een kosten delend samenwerkingsverband tussen verschillende psychologen, orthopedagogen en coaches. We delen een visie, een website, een wachtlijst, bureauruimtes, materiaal en expertise. We werken echter allemaal volledig zelfstandig en onder ons eigen ondernemingsnummer. U vindt de concrete ondernemingsnummers bij de voorstelling van onze teamleden.

Afspraken die niet geannuleerd worden, worden volledig aangerekend. Afspraken die meer dan 48 uur op voorhand geannuleerd worden, worden niet aangerekend. Voor afspraken die later geannuleerd worden, geldt bij overmacht een vergoeding van 20 euro en anders de volledige prijs. 

Frequentie?

De frequentie van de begeleidingssessies is samen af te spreken. De meeste mensen komen aanvankelijk één keer per week of om de twee weken. Zodra hun leven terug wat meer op rails is, bouwen ze deze frequentie geleidelijk af. Het is ook mogelijk om (bv. om financiële redenen) onmiddellijk aan een lagere frequentie, bv. één keer om de twee weken, af te spreken.

Terugbetaling (bij Lilly en Ellen)


Vanuit Amoz volgen we op de voet op welke manier wij ons zouden kunnen conventioneren zodat we voor ruime terugbetaling kunnen samenwerken met de zorgnetwerken in de regio. Voor ons is het een voorwaarde dat we hierbij onze visie kunnen bewaren en het beroepsgeheim kunnen bewaren (bij het verplicht opstellen en delen van een zorgbilan). Op dit moment is dit nog niet helemaal duidelijk.

Om hiervan gebruik te kunnen maken, dienen wij te werken binnen een Conventie. In onze regio zal deze conventie pas ten vroegste in het voorjaar ingaan. We kunnen ons hier nu nog niet voor kandidaat stellen en weten dus ook nog niet of we hiertoe zullen toegelaten worden. 

CM breidt vanaf 01/01/2022 haar terugbetalingsregeling uit.

Nu worden ook klinisch psychologen en klinisch orthopedagogen terugbetaald, waar voorheen enkel psychotherapeuten op hun lijst van terugbetaling konden genieten.

Voor volwassenen gaat het om 10 euro per sessie (15 euro voor leden met verhoogde tegemoetkoming).
Kinderen en jongeren krijgen 30 euro per sessie terugbetaald (45 euro voor leden met verhoogde tegemoetkoming).

De terugbetalingen zijn wel beperkt tot 24 sessies voor heel je leven. Zie CM-voordeel psychologische zorg: info voor zorgverleners | CM

Je kan het aanvraagformulier op deze website downloaden en printen – vul je basisgegevens bovenaan in, wij vullen dan de rest van het formulier in. CVISIS Printing (cm.be)

De meeste andere mutualiteiten voorzagen al een beperkte terugbetaling.

Op de website Kostprijs van de GGZ | OPGanG vindt u de link naar overzichtsdocument rond terugbetaling bij alle mutualiteiten


Schuiven naar boven