Over Karen

Karen Crabbé, coach en begeleider van

Karen Crabbé
Karen Crabbé
  • ouders van kinderen, jongeren, volwassenen die door het leven gaan met een andere prikkelverwerking dan de gemiddelde mensheid
  • koppels 

Wie ik ben?

Ik ben Karen, vrouw, liefhebster van het leven, moeder van 2 puberzonen, oudste dochter/zus in m’n gezin van oorsprong, fietsster, … en sinds m’n jeugd getriggerd door wat mensen drijft. 
Ik heb van m’n passie m’n beroep gemaakt. Als coach doe ik niks liever dan veranderingsprocessen mee in gang zetten zodat je nog beter met jezelf hier in deze wereld kan leven. 
Op jouw tempo en met jouw mogelijkheden. 
In een intake bekijken we wat je zoekt. En starten we een kort of wat langer traject op. 

’t Leven zelf was mijn grootste leermeester hoor ik mezelf vaak zeggen. 

Waar ik daarnaast nog mijn inspiratie haal? Een drie-jarige coach/counseloropleiding, Indra Torsten Preiss en zijn familie- en organisatieopstellingsopleiding en bezieler ook van de inner child therapy, ACT ( bij Allegre), Mindfull Selfcompassion (Chris Germer), Oplossingsgericht begeleiden (Elke Gybels& Rik Prenen), Verbindende communicatie, Yoga, … 

Maar vooral (en in de eerste plaats) bij de vele kinderen, jongeren & volwassenen met ASS zelf en de mensen die hen omringen die ik de afgelopen 21 jaar mocht tegenkomen. 

Ik was 17 jaar werkzaam binnen GON- begeleiding. Werk intussen als Netwerkondersteuner deeltijds in Scholen voor gewoon onderwijs. Was met veel enthousiasme medewerkster bij Het Raster de afgelopen 4 jaar en heb nu de sprong naar deze zelfstandige praktijk gemaakt. 

De naam AMOZ ademt alles uit waar ik voor sta en in geloof immers! 

Ik ontmoet je graag.
Tot binnenkort in de Brouwersstraat.

Schuiven naar boven