Over Daya

Daya Partous, pedagoge – auticoach

Daya Partous
Daya Partous

Hoi, 

Ik ben Daya

Pedagoog, idealist, zoeker, zingever, zorgzaam en constant in beweging.

Deze zaken maken me gelukkig: 

  • de nabijheid van dieren
  • de natuur – van mijn eigen moestuin tot een looptochtje in het bos, de ruige wildernis in Zweden of regenwouden in Thaïland of Australië,..
  • diepgaande gesprekken en verbinding met anderen 
  • yoga
  • gezonde & voedzame gerechten bereiden; experimenteren met ingrediënten 
  • avontuurlijke reizen

Het leven zelf zie ik als één groot avontuur; een reis waarbij je niet altijd vloeiend van punt A naar punt B geraakt en waarbij ook – en zeker – de hindernissen je rijke ervaringen kunnen brengen. Een reis die je onderneemt samen met anderen,..

Ook mijn begeleidingen zie ik als een SAMEN op weg gaan. 

Ik wil jou en je leefwereld leren kennen, samen verkennen waar je sterktes liggen, wat jou drijft, energie geeft en doet floreren om zo veerkrachtiger te zijn en beter met hindernissen om te kunnen. Het ontwikkelen van mildheid naar jezelf en de ander, krijgt hier voor mij zeker ook een plaats in. 

Ik ben sinds jaren werkzaam als gon-begeleidster/ondersteuner op school voor leerlingen met een autismespectrumstoornis (en of AD(H)D) en ontwikkelde een voorliefde voor deze doelgroep.

Naast mijn opleiding pedagogische wetenschappen, vervolledigde ik de specifieke lerarenopleiding en een opleiding Asinotherapie (therapie met ezeltjes) en volgde ik tal van cursussen mbt autisme (oa bij Autisme Centraal).

Kaders die me inspireren zijn: oplossingsgericht werken, verbindende communicatie, groeimindset, LCI, mindfulness en zelfcompassietraining,…

Graag ga ik met jou een stukje op pad tijdens jouw levensreis, voor korte of langere tijd, afhankelijk van jouw noden en wensen. 

Schuiven naar boven