Contact

Info over aanmeldingen:

Het is momenteel jammer genoeg niet mogelijk om aan te melden. Dit omwille van te lange wachtlijsten.

Wanneer één van de wachtlijsten (grotendeels) weggewerkt is, zullen aanmeldingen hiervoor opnieuw opengesteld worden. Dit zullen we minstens twee weken op voorhand melden via de website en e-mail. In de tussentijd kan u uw email opgeven via de links hieronder, dan ontvangt u minstens twee weken voor openstellen van aanmeldingen een e-mail. Momenteel kunnen we niet inschatten op welke termijn aanmelden terug zal kunnen.

Het eerste aanspreekpunt voor volwassenen is Daan Sneyers (0477/339732 of ). Voor jongvolwassenen is dit Ingele Daem (0479/45.58.20 of ). Voor kinderen en jongeren is dit Lilly Borremans ().

KINDEREN EN JONGEREN
JONGVOLWASSENEN
VOLWASSENEN

Interesse aangeven voor het groepsaanbod blijft doorlopend mogelijk via dit formulier.
U wordt dan vrijblijvend op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe groep gepland wordt. Hou er rekening mee dat er momenteel geen nieuwe groepen gepland worden omwille van de maatregelen om de verdere verspreiding van corona tegen te gaan.

Indien je reeds bij ons in begeleiding bent (geweest), kan je best contact opnemen met je eigen begeleider. De gegevens daarvoor vind je terug onderaan bij contact.

Wenst u één van ons persoonlijk te bereiken?

Schuiven naar boven